دکتر پریسا ترابی کارشناس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتگو با سلامتیران توصیههایی برای سالم درست کردن غذای خانگی بیان داشت :
1- مقدار گوشت کمتر و سبزیجات بیشتری در تهیه غذا به کار ببرید.
2- ماکارونی و نانهای سبوسدار را که فیبر بیشتری دارند به سایر ماکارونیها و نانها ترجیح بدهید.
3- همبرگر، شنیسل، کوکو، بادمجان و کتلتها را بعد از سرخکردن، با دستمال یا کاغذهای تمیز روغنگیری کنید.
4- به جای قرصهای فشرده سوپ یا پودر پیاز یا سیر آماده که دارای مقدار زیادی نمک هستند از سوپهای تازه و کمنمک خانگی و پیاز یا سیر تازه در غذا استفاده کنید.
5- از پنیر پیتزا که چربی زیادی دارد کمتر استفاده کنید.
6- در دستورهای غذایی میزان روغن مورد استفاده را به نصف تا یک سوم میزان پیشنهاد شده کاهش دهید.
7- به جای سرخ کردن موادغذایی، از روش بخارپز و آبپز کردن، پوره کردن (برای سیبزمینی) یا تنوری کردن (برای سیبزمینی و بادمجان) استفاده کنید.